Maliusz Home FrissVáltozások
EarthDawn SpellJammer
Preferences | Upload | Térkép

Spell Jammer/Racine

Racine

Racine viszonylag kicsi, ám annál kellemesebb éghajlatú hold. Legnagyobb részét óceán fedi, rengeteg kisebb-nagyobb, többnyire mediterrán éghajlatú szigettel és kontinenssel. A hold ege többnyire narancssárgás-pirosas, a hajnali órákban bíbor színű, a tenger pedig a kék és az azúr színeiben tündököl. Valamilyen furcsa okból a Neogik és Mind Flayerek nem kedvelik, és eredeti populációja szinte kizárólag békés, többnyire mágikus fajokból áll.

A Trollok a Megérkezés idején Racine-t Troll fennhatóságúvá nyilvánították, és egy ideig volt is egy kolóniájuk a bolygó felszínén. Később a bolygót túl unalmasnak találták, mert sem az éghajlat, sem az őslakosok nem szolgáltak elegendő kihívással, és a kolónia elnéptelenedett. Többszáz éve egy Troll sem tette lábát Racine felszínére.

A Troll exodus után egy ideig a bolygó SpellJamming-mentes maradt, lévén hivatalosan Troll fennhatóságnak számított az /Első Troll Dekrétum értelmében. Alig száz éve, hogy Racine-t újra kezdték benépesíteni: Jelentősebb névadó települések, mágikus erőforrások, felkutatható kincsek és háborúk hiányában egyfajta üdülőbolygó lett belőle, ahol leszerelt független űrkalózok letelepszenek öregkorukban.

Ezek persze egyben kísértő célpontot jelenthetnének a még aktív éveiket töltő űrkalózok számára, ha többségük nem lenne brutális erejű mágikus védelemmel ellátva.


SpellJammer/Bolygók