Vacuum Magic történet!

UPi 2009.II.03 08:12

Ha nem akarjátok, hogy a történetben nagyon sok vér legyen, akkor segítsetek :P


SAdam 2009.I.27 17:21

Hehe :-)

Úgy látszik, a gugli nem ismer olyan szavakat, mint kiköpött (escupido), mérgezett (envenda)...

Amúgy nem teljesen kóser a ferdítés, de ahhoz képest, hogy gép csinálta... :-)


UPi 2009.I.27 17:13

Google fordítás szerint:

<blockquote>

Vacuum Magic is a frenetic action game in which a ship carrying used his magical vacuum field to pick food and fend off enemies. La comida y ciertos monstruos pueden ser escupidos y ser usados como proyectiles contra otros monstruos. Food and certain monsters can be escupidos and be used as projectiles against other monsters. Pero tendrás que evitar cojer comida envenada (de color rojo) . But you have to avoid food envenada mujer (red).

A Vacuum Magic can play up to six players, either in cooperative mode or against each other.

El juego es de una trepidante acción y te llevará a los gloriosos clásicos juegos de naves de sentido horizontal. The game is a thrilling action and will take you to the glorious classic games craft horizontally. Además, con los minijuegos que incorpora, rememoraremos clásicos como Asteroids y Pang Zero entre otros. In addition, the mini incorporating, recalls classics like Asteroids and Pang Zero among others.

A Vacuum Magic can play up to six players, either in cooperative mode or against each other.

El juego es de una trepidante acción y te llevará a los gloriosos clásicos juegos de naves de sentido horizontal. The game is a thrilling action and will take you to the glorious classic games craft horizontally. Además, con los minijuegos que incorpora, rememoraremos clásicos como Asteroids y Pang Zero entre otros. In addition, the mini incorporating, recalls classics like Asteroids and Pang Zero among others. </blockquote>


SAdam 2009.I.27 16:15

Ez ugyan offtopic, de nézd meg, mit találtam!

http://tuxjuegos.tuxfamily.org/2009/01/26/vacuum-magic/


SAdam 2009.I.26 21:56

Várd ki, hogy vége legyen a vizsgáinknak, és Ulmarral televéreljük a történetet, ne félj! :-) Bea is beszáll, asszondja...


UPi 2009.I.26 21:54

Szóljatok bele, esdve kérem :)


UPi 2009.I.25 11:40

A következő sztori jár a fejemben:

McGaffey, és felesége, Mrs. McGaffey boldogan éltek, éldegéltek. Összesen három bánatuk volt a világon:

  1. Mrs. McGaffey-nak mindig soká tartott a takarítás, mert állandóan koszlabdák jöttek be a kunyhójuk ablakán,
  2. Mr. McGaffey-t rendszeresen megkergették az erdőben a szörnyek,
  3. Elcsavargott a kiskutyájuk egyszer, nem is találtak rá többet.

Egyszer aztán McGaffey, aki egyébként tudós feltaláló volt, alkotott egy remeket: egy mágikus repülő porszívót. Egyszeriben nem volt több gondjuk sem a koszlabdákkal, sem a szörnyekkel: a repülő porszívó minddel elbánt! Igen ám, csakhogy megneszelte ezt Abrézia, a Felesleges Munka Istennője, és így szólt:

A rosseb!

Aztán fogta magát, és bosszúból amiért McGaffey ennyi Felesleges Munkát spórolt meg maguknak, elrabolta Mrs. McGaffey-t, és jól eldugta égi kastélyában... McGaffey, miután rájött, hogy mi történt, felpattant repülő porszívójára, hogy megmentse szegény Mrs. McGaffey-t.


UPi 2009.I.23 13:38

Azon gondolkoztam<sup>*</sup>, hogy kellene valami történetet keríteni a VacuumMagic köré, mármint hogy miért is repked McGaffey mindenfelé, és miért szívja fel a mindenséget közben.

Van valakinek valami jó<sup>*</sup> ötlete erre?