A Szerencsés Aratás pusztulása

Felmérvén a popószexet preferáló kísérőidnak duzzadó bicepszét, valamint duzzadó nadrágját, úgy döntesz, nem érdemes küzdened. Elszontyolodva szeged le a fejedet, s hagyod, hogy a három morc kujon kéjes makogással lökdössön végig a folyosón. Abba, hogy mivel lökdösnek, inkább nem gondolsz bele.

Már épp feltűnik a tömlőc szottyadt bivalyherékkel díszített ajtaja, amikor hirtelen megremeg a Szerencsés Aratás, majd éktelen ropogással berobban a folyosó oldalfala, húgykristállyal terítve be mindenkit. A Kvargok inváziója! A húgyágyúk! El is feledkeztél a támadásról!

Tűztenger önti el a Szerencsés Aratást, az üzemanyagként funkcionáló metán felettébb gyúlékony. A gorillák pánikba esnek, éktelen sikoltozással vetik magukat a padlóra, ahol buja haláltáncba kezdenek. Eljött a menekülés ideje! Elszánt röfögéssel veted ki magadat a hajó falán tátongó résen.

Nemsokára becsapódsz egy burjánzó banánligetbe, majd hallod, hogy pár száz méterrel arrébb a Szerencsés Aratás is földet ér. Testnyílásaidba félig érett banánok tolulnak, s a zuhanástól kábultan, visongva fetrengesz a gyümölcsökön.


Tagek: