Emberek rendkívűl sokat tudnak beszélni hozzád, ha láttak már valamiben remekelni. Persze mindvégig abban reménykedve, hogy történni is fog valami köztetek. Amikor meg nem, akkor szépen hazasétálhatsz egyedül. Éljen a gentleman társadalom! Arról nem is beszélve, hogy aki meg számít sosincs ott. Igazából ez utóbbi bántóbb. (Ezek után csodálkoztok, ha kiábrándult vagyok?)

Utoljára módosította Aisha 2008.III.26 03:57-n
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Votes disabled.

Hozzászólások (22)

UPi hozzászólása 2008-03-26 06:37-kor

Bécsországból jelentkezem, és üzenem, hogy FelAFejjelAmígVan...

(Egyszer majd kellene arról is írni, hogy a fiúknak miért sz@r.)


SAdam hozzászólása 2008-03-26 07:54-kor

A fiúknak nem sz@r! :-)
(Ha ezt az asszony látná...)


Aisha hozzászólása 2008-03-26 09:16-kor

Minden arról szól, hogy a fiúknak miért sz@r! Erről írni már nem poén, csak nyisd ki a csapot és megkapod! Lerágott csont a téma... s különben is (ezt most inkább nem folytatom).


Ulmar hozzászólása 2008-03-26 09:32-kor

Jéé, miért szól mindig minden mindenről? Nyisd a csapot és mindkettő arcon csap. Keress transzvesztitákról, hogy nekik miért... jaaa, hogy abból is van rengeteg.

Éljen a dzsentelman társadalom, ahol elmész egy szórakozóhelyre, lehúznak a lányok majd elmennek mással. Beszélgetés persze megvolt, vagy az sem. Szóval egy olyan társadalomban, ahol mindenki átcse'het mindenki mást, ott ez része a bulinak.

Aki számít és nincs ott az a sz@r. Mert akkor lehet, hogy fordítva nem számít. És annak már a koncepciója is sz@r. Szal tessék ennél a tanulságnál inkább arra koncentráni.


Descant hozzászólása 2008-03-26 10:40-kor

Zen


Grizli hozzászólása 2008-03-26 11:36-kor

Kedves Naplóm!

Az i-gazság odaát van. Nekem csak a gazság maradt.

Pusszancs,

Grizli

Itt csücsülök a Nirvanában, és hallom odakint egy leány a dzsentelmanokat szólítgatja. Mondom én: menj álatkertbe! Ma már nem kifizetődő dzsentölmennek lenni. Úrihölgy is addig urihölgy, amig neki előnye származik belőle. Érdekeink vannak. Számításaink vannak. Egy picit tényleg sajnállak. Elvársz dolgokat alaptalanul. (Mármint logikai alapja nincsen.) A férfiaknak rossz. A nőknek is rossz. Mindenkinek rossz. Ez az egész élet egy nagy kínlabda. Nem lesz senkinek jobb ha sajnálom.

Még ha kiábrándult is vagy, ne fogd csak a férfiakra a dolgot. Az emberek, allcuzammen hibásak.

Ja és kövezzetek meg. Reggeli előtt azt mondta, hogy JEHOVA!!!

PS: Ki az aki igazán számít?


Aisha hozzászólása 2008-03-26 11:53-kor

Látom működik a névtelen nemen belüli szolidaritás. Nem csak az ellenkező nemet hibáztatom. Nem mondom, hogy feddhetetlen kisangyal vagyok. Csak kiemeltem egy részletet. De útközben félreértődtek a dolgok. Hagyjuk. Gyász.


UPi hozzászólása 2008-03-26 11:55-kor

Engem inkább az érdekel, hogy miből vagy kiábrándulva. (Felteszem, hogy nem a férfinem egészéből.)


Aisha hozzászólása 2008-03-26 11:57-kor

Nem is.


Grizli hozzászólása 2008-03-26 11:59-kor

Ja igen, Sadam! A fiúknak tényleg nem szar. :)


Ulmar hozzászólása 2008-03-26 12:09-kor

Aisha hozzászólása 2008-03-26 11:53 – Nem értődtek félre a dolgok, és az anonym homo egyletről nem beszélek. No comment.

Még mindig állítom, hogy aki egy társadalmi rétegződésben nem tud meglenni keressen magának másikat. A problémát meg még mindig abban látom, hogy egyfajta vágyodás van egy nem ottlévő személy iránt. Aki "sosincs ott."

UPival egyetértek, nem értem a kiábrándulást. Vagy a helyzetetből ábrándúltál ki, amit a fontosnak vélt személy miatt nem értem miért volt lényeges, vagy a személyből, ami viszont már fájóbb és akkor meg nem értem hogy jönnek ide a dszentelmanok.

U.i: nem véletlen, hogy eddigi este tanulságaiban nem voltak igazán lényeges személyre szóló kijelentések. Ha kívánsz válaszolni a kiábrándulásról, ajánlom, hogy egy blogbejegyzést írjál róla.


Grizli hozzászólása 2008-03-26 12:11-kor

Jó most lecsillapodtam. Végeredményben nem értelek miért akadsz ki. Milyen alapon vársz el bármit is? Egyszerűe nem elég indok a befordulásra. Szomorú, hogy nem jött össze, de ma már ma van. Szépen tessék kiértékelni a hibákat, és a következő alkalomig igyekezni okulni belőle. A nap gyönyörűen süt. Este edzés. Van mit enni inni. Nem élsz egyedül, nem vagy magadra utalva. És még fiatal vagy, szemtelenül fiatal ahhoz, hogy megkeseredjél.

Elnézést kérek, de annyi minden ötlött fel bennem, és küzdöttem, hogy ne nevesselek ki első felindulásból. Oylan ez mint amikor a Juhász Lilla lejött edzőtáborba és egy csípés miatt panaszkodott ujra meg ujra. Majd megkértem egy embert, hogy mutassa meg hogy a sai hogy tépte le a kezéről fél centi mélyen a bőrt. Akkor megértette, hogy nem is olyan vészes egy csípés.


UPi hozzászólása 2008-03-26 12:51-kor

Szerintem barátság okán joggal vár el az ember "bármit is". Ezért barátok a barátok, és nem ismerősök vagy idegenek.

Ezen kívül a csípéses-sais sztorit nagyon falsnak érzem. Attól, hogy valakinek van nagyobb vagy másik baja, az nem szünteti meg a te problémád létjogosultságát. Ezzel az erővel bármi gondod van, rá lehet mondani, hogy "örülj hogy van ennivalód és ne keresegj az X miatt".

(Kiragadott példa, az éhinségen kívül ezer dolog van még. Örülj, hogy nem vagy leprás, örülj, hogy nem üldöznek faji alapon, örülj, hogy élnek a szüleid, stb.) Rendes barát nem bagatelizálja el mások problémáját csak azért, mert "van rosszabb ennél".


Grizli hozzászólása 2008-03-26 13:41-kor

Igen értelek és igazat adok neked részben, Upi, azonban én úgy igyekszem segíteni, hogy támadok. Célom, hogy lerázza magáról a bánat, a felháborodás köpenyét az én barátom. Még ha meg is haragszik rám. Én ilyen ember vagyok. Hiszek abban, hogy minél kevesebbet jó panaszkodni. A barát tól elvárhatsz dolgokat, de akkor is olyanok amilyenek. A barát az, aki ismer és szeret. Hogy az hogyan nyilvánul meg, az már az ő dolga. Aki elvárásokat támaszt az csalódik. Minél kevesebb az elvárás annál jobb. Valamennyi elvárás kell. Ahogy a barátoknak meg is bocsátasz, ha nem úgy cselekednek, ahogy elképzelted. Hiszen a barátaid. :)


BNC hozzászólása 2008-03-26 14:10-kor

Remélem az úriemberi társadalomban való csalódáshoz kevés közöm van. Igyekszem nem beletartozni ebbe a skatulyába.

Számomra az este tanulsága:

Ne itass ismerős lányokat, mert ismerkedni támad kedvük, és téged már ismernek.

Bár elismerem kis pálinkázás után nem-megvárni nem volt szép, de mentségemre legyen mondva én is az úriemberi társadalomra bíztam a feladatot.


Aisha hozzászólása 2008-03-26 15:14-kor

Legelőször, a legfontosabb: BNC NE aggódj! Semmi közöd nincs az úriember társadalomról levont következtetéseimhez. S nem azért, mert nem sorollak ebbe a társadalomba, mert de, hanem, mert az egész alapból szűkített csoportra reprezentatív. Itt szándékosan nem mondok számot, mert a MaiEsteTanulságá-ba nem fér bele efféle. Másrészt történetünk szempontjából valamilyen szintig lényegtelen is.

Itt jön képbe az, hogy Ulmar szerint túlságosan egyértelmű voltam. Hát ezért nem írok bejegyzést a kiábrándultságról. Az már az lenne. Ha a sokkal bántóbb részt magatokra vettétek, az baj, vagy inkább kár, vagyis azt jelenti elszúrtam valamit a fogalmazásban. Nem nektek szól! (A gentleman társadalom túlságosan felnagyított volt, bár jól hangzott, előhozta a véleményeket, ilyen szempontból elérte célját).

Grizli a támadó taktikád nem érzem túlságosan célravezetőnek. Sőt. Nálam mást érsz el vele, felháborodást, meg nem értettséget, és a legközelebb befogom a pofámat állapotot. Hisz minek.

Jó látni, hogy így sikerült felkavarnom az állóvizet!


Grizli hozzászólása 2008-03-26 15:34-kor

Van úgy, hogy egy terv nem működik. :) Mea culpa.


Descant hozzászólása 2008-03-26 16:07-kor

Túl sok feltételezés!!!

Ja bocs, hogy nem tudtam elmenni nem tudtam, hogy ennyire bánt.


Aisha hozzászólása 2008-03-26 17:21-kor

Úgy látszik ezt nagyon nem sikerült átadni. Az "aki számít az sosincs ott" nem rátok vonatkozott! Ám nem fogom itt konkretizálni. Élőben szívesen elmesélem a kiábrándultság okával együtt!


SAdam hozzászólása 2008-03-26 17:22-kor

Hú de mennyi rohadt sok hozzászólás! :-) Csak kapkodom a fejem és nem értem, hogy mi van... Asszem elvesztettem a fonalat.


Beucica hozzászólása 2008-03-26 20:52-kor

A fiúknak naaagyon nem sz@r! Kérdezzétek Ádámot.


UPi hozzászólása 2010-09-12 17:04-kor

(Válaszképp erre)

Kiemelés tőlem.

<blockquote> A fiúknak naaagyon nem sz@r! Kérdezzétek Ádámot. </blockquote>