Maliusz Home FrissVáltozások
EarthDawn SpellJammer
Preferences | Upload | Térkép

Spell Jammer/Gilph Seronathis

upload:gilph.png

Gilph Seronathis

Elf viszonylatban nem magas, vékony, hosszú szőke hajú, kék szemű tünde. Vékony szinte hegyes bajuszt és szakállat hord, szemében az elfek jól ismert hosszú évek bölcsessége sugárzik. Gilph a Maysee után a legidősebb tagja a legénységnek. Elementalista létére meglepűen gyors és ügyes, bár mozgása inkább egyszerű és pontos mint a szokásos elfesen kecses. Arcán gyakran megjelenik egy jellegzetes félmosoly(a hosszú évek).
Mint azt már megjegyeztük hajóács, kimondottan jó. Szarkasztikus, magabiztos, éleslátással megáldott.
Egyesek szerint elbizakodott, nagyképű és pocsék pilóta. Mindenesetre az utolsó mindenképpen igaz.

Gilph túlélő típus -- Borm

A szakáll ennyire öregít? Hmm rémes! De egyébként jól sikerült!

Legend points

2006.02.24 500lp
2006.03.05 350lp
2006.04.02 550lp
2006.04.06 250lp
2006.04.23 400lp
2006.04.30 300lp
2006.05.07 350lp
2006.05.21 250lp
2007.01.07 150lp
2007.03.29 400lp


Speljammelési készségről

Igazából nem úgy pocsék pilóta, mint azt elsőre gondolnád, hogy amint beleül a helmbe rögtön egy azsteroidának veszi az irányt. Az ilyennel lehet kezdeni valamit, mert szépen lépésről lépésre végigvezeted. Gilph akkor csinál hibát amikor nem számítasz rá, és egészen addig kimondottan elfogadhatóan vezet. Persze akkor valami óriási baklövést csinál ami ugyan elsőre még elfogadhatónak tűnik. Ha viszont olyan dolgokat magyarázol neki amiket tud elég érthető módon ideges lesz. Gilph igazi baja az űrbetegség, azért hibázik mert figyelmének egy jelentős részét lefoglalja, hogy testét koordában tartsa odakint. A helmben valahogy ez már kontrollálhatatlanná válik.


Előtörténet

Édesapám, Fanshir mindíg is pilóta akart lenni, nem is volt rossz benne. Évfolyamelső az akadémián, még a szolgálati idő lejárata előtt állásajánlatot kapott az akkori zászlóshajó kisérőhajóján a Calisto-n. A hajó kantinjában töltötte szolgálatának utolsó hónapját édesanyám Rayna. Ha ezerszer nem kértem, hogy meséljék el a történetet egyszer sem. Szerelem volt első látásra, két ciklus sem telt bele és házastársak voltak. Apám megpróbálta egyszerre építeni a karrierjét és törődni a feleségével, azonban két dolog megértette vele, hogy ez lehetetlen. Érkezésem és a Calisto lezuhanása /Rakanon. A túlélők három hónapot töltötte a jeges aszteroidán. Ezalatt apám nagyon sokat gondolkodhatott az élet értékéről, és úgy döntött ha megmentik, leszerel és letelepszik Atrarán. Hosszan meséltem a rövid történetet Apám úgy gondolta részben én tehetek róla, hogy belőle nem lett KashmirMelano és a legkevesebb amit megtehetnék, hogy legalább belőlem az lesz. Apámmal ellentétben nekem egyáltalán nincs tehetségem a hajóvezetéshez. Ez már kiderült a hadseregben is. Én először a K+F-hez akartam menni de végülis családi nyomásra a pilótákhoz kerültem.
Teltek múltak az évek és hát úgyéreztem lassanként kezdek belerázódni a feladatba. Egyszer elküldtek egy küldetésre, az aszteroida övbe kellett menni valamiféle találkozóra és én magammalvittem egy lányt akivel akkoriban nagyon jóban voltam:). Nem lett volna szabad ugyanis ő még csak első éves volt és hát... Szóval a hajó...uh... nekimentünk egy aszteroidának a hajó megrepedt és aztán darabokra szakadt. Shonit akkor láttam utoljára... kirepült az űrbe. Néha vannak ilyen rémálmaim a fekete mélységben elfogy a levegőd. Egyre melegebb és
Hadbíróság előtt feleltem a tetteimért apám mindent megtett amit csak lehetett, így megúsztam a gyilkosságot és a hazaárulást. Három évet kaptam egy /Rakani fegyenctelepen, függelemsértésért + azonnali leszerelést. Az adeptusok szökését SJ technikához hasonló mágiaelszívó izékkel oldották meg. Aki volt ott az nem beaszél róla nem írja le, hogy milyen volt és nem utal rá. Maradjunk annyiban, hogy átkozott jégvilág.
Atrarára visszakerülve sokáig nem fogadott el a társadalom, életem mély pontja volt. Rettentően sok idő után kaptam végre munkát egy hajógyárban takarítottam aztán még pár évre rá a segéd segédje lehettem. A hajók közelében voltam mégis valami olyan munka amiben nem voltam teljesen tehetségtelen.


Üzenet az agynak

2.6 Maysee egyszerűen nem normális!! Ez az egész bosszú dolog túlmegy minden határon! A benne égő tűz nemcsak őt de minket is föléget. Remélem ezt most megússzuk. De nagyon alaposan félreismertem őt

2.7 Mayseenek: Your story's kind of touchy, but it's sounds just like a lie!! Most komolyan szerinted hányszor fogok még megbízni benned (a diszciplínáját tekintve elég sokszor, de mindent megteszek ez ellen). Mindenki más meg benyalta!

2.10 Ma megittam minden idők legdrágáb teáját! Egy kisebbfajta család kb egy hónapig meglett volna abból amit 4 teára költöttünk.

2.nemtommennyi Lebon sem normális. Ennél jobban már nem is tudná veszélyeztetni a hajót. Én innen el.


Hogy is hívnak? ... /NemSzámit, én annyira szeretlek!


Karakterek, /Krónika, SpellJammer