Maliusz Home FrissVáltozások
EarthDawn SpellJammer
Preferences | Upload | Térkép

Spell Jammer/Maysee

Maysee

Előtörténet

Maysee családnevét és korát senki nem tudja a hajón. Trubadúr létére igen keveset beszél saját magáról. A csapatból még senki nem hallotta "én" szóval kezdeni egy mondatot.

upload:Maysee.png

Jellemzés

Maysee egyébként túláradóan kedves, elbűvölő és jószándékú. /Miloval és /KorlinMasonnal ők hárman alkotják a RepülőSzirén legénységének a kemény magját. Hogy Maysee hogyan lukadt ki Milonál, az szintén nem ismeretes, de ami biztos, hogy ők hárman félszavakból is megértik egymást.

Jól képzett és tapasztalt Trubadúrként került már a hajóra, de Korlin biztos benne, hogy nem ez az első diszciplínája. Maysee nem tűnik túl eltökéltnek a diszciplínájának követésében, inkább úgy fogja fel, mint más egy hobbit: mintha kissé szórakozottan szívná magába a világ legendáit, és ugyanilyen látszólagos könnyedséggel adja elő, minden túlzott teátralitás és büszkeség nélkül.

Hasonlóképpen használja empatikus érzékelését úgy, hogy nehéz eldönteni, hogy tényleg mágiát használt-e, vagy csupán természetes kedvesség és zavarbaejtő éleslátás keverékével találkoztunk.

Az ikrek egyedül Mayseet nem szokták célba venni vicceikkel.

Megjelenés

Maysee szereti a színes, lenge (másik nők szerint túlságosan lenge) öltözeteket. Némi szemlélődés után bármilyen társaságba vagy közegbe képes beilleszkedni percek alatt.