Maliusz Home FrissVáltozások
EarthDawn SpellJammer
Preferences | Upload | Térkép

Spell Jammer/Milo

Milo kapitány

A nevem Milo, nem kell vigyorogni, tudom, hogy a törpék sörére gondolsz. Ez a nevem, és kész. Én sem foglak kinevetni, még ha téged Rózsaszín Pitypangnak hívnak is. Na jó, lehet, hogy ha tényleg így hívnak, akkor egy futó mosolyt talán megengedek magamnak.

Én vagyok a /RepülőSzirén kapitánya. Ezért szólíthatsz Milonak, kapitánynak vagy "uram"-nak is, ha netán hízelegni szeretnél. A Szirénre pedig rosszat ne mondjál, mert a nyilam már az általad viseltnél jóval vastagabb testpáncélt is átütött elől és hátul.

A múltamról? Van múltam, de akárhogy is nézem, nincs hozzá sok közöd. Úgyhogy a békés egymás alatt élés zálogaként azt javaslom, hogy ne firtasd. És ne fintorogj. Én sem kotorászom a te múltadban, pedig ahogy elnézlek, biztos találnék benne érdekességeket, amik miatt másik hajók kapitányai nem engednének a fedélzet közelébe sem. Hmm, csak nem rátapintottam valamire? Ha igen, akkor ne feledd, hogy még próbaidős vagy a hajómon. Úgyhogy még ne kényelmesedj el.

Egyébként ha nem lépsz a lábamra, én sem lépek a tiédre. Ez az én hajóm, de érezd magad otthon. Ha jól elvégzed a munkádat, meg leszel becsülve, és meglesz a fizetséged is. Ha nem, nos, akkor érdekes időknek nézel elébe. Érdekes, de rövid. Amint látod, a pátyolgatást nem én végzem; ha ilyesmire szorulnál, /Maysee-t keresd meg, ez az ő feladata, és ki vagyok én, hogy megfosszam a munkájától és szórakozásától egyaránt?


Karakterek, SpellJammer