Gondolat Ébresztő Blog

2012.IV.02

Dr Schmitt Pál>

Történt az egyszer kis hazánkban Abuszurdisztán mezején, hogy az állam elnökéről a gyönyörű fogsorú Schmitt Pálról kiderült plagizálta a doktori disszertációját. Nem úgy van az, hogy efféle bulvárkacsának bedőlünk, jogállamban(mindig eltévesztem hány l, ez így jó?) élünk vagy mifene, megbízzuk vele az egyetemet, hogy vizsgálja ki az ügyet. Az egyetemi vizsgálóbizottság, mivel jórészt exTF-es tagjai vannak és SP a példaképük(hálószobájukban nyilván nem egy hiányos öltözetű Scmitt plakát is ki van téve) kihozza mint Safranek, hogy a dolgozat ugyan pálgium de az a Testnevelési Egyetem és a opponensek hibája az egész. Szeretném hogy ez világos legyen: ha valaki plagizálja a doktori disszertáció 98%-át az csalás. Ha azt mondja: nem tudott arról, hogy ezt nem szabad nem csak a doktoriját de a diplomáját is el kéne venni.

A Semmelweis Egyetem(SE), akikhez a TFet csapták, azonban már jobban ügyel a hírnevére, és megvonja a doktori fokozatot hősünktől. És itt következik az abszurd fordulat, ami miatt azt mondom valaki csípjen meg mert ez egy rémálom: Az államfő nem mond le, mert tud küzdeni. A SE rektora lemondásra kényszerül mert az egyetemének megromlott a viszonya a Nemzeti Erőforrás Minisztériumával(NEfMi).

Sokan úgy gondolják, hogy nehéz lenne SP helyett alkalmasabb köztársasági elnököt választani én úgy gondolom például ez a rektor egész jó lenne vagy [mondjuk egy vállfa].

Tagek:
 
Utoljára módosította UPi 2012.IV.16 11:38-n; 19 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

2012.V.02

Péntek

Nincs már az Ulmarnak versblogja be kell érnetek silány utánzatokkal. Ez a vers remélem kárpótol mert nagyon megérintett és az tényleg őrült április volt.

Az április megőrült,
még nem sütött a nap,
egy hétig folyton ittam,
így lettem józanabb.
 
Az április megőrült,
fagyot suhint ma rád,
egy író ír s hetente
eladja a hazát.
 
Az április megőrült,
csikorgó hó esett,
sokan már elfutottak
s a szívük megreped.

Az április megőrült,
vonít a fagy felett,
három barátom elment
s mindhárom elveszett.
 
Az április megőrült,
vad zápor hullt időnként,
az egyik él, bolond,
s nem sejti, hogy mi történt.
 
Az április megőrült,
s kiöntött sok folyó,
a másik az nem él már,
agyában két golyó.
 
Négy napja, hogy megölték.
A harmadik fogoly.
Gyümölcseink lefagynak.
Szájam körül mosoly.
 
Vigyázz magadra, - hallom,
hogy mindent megtorolj!

Radnóti Miklós
Tagek:
 
Utoljára módosította Descant 2012.V.02 10:51-n; 0 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

Tagek: