Dr Schmitt Pál>

Történt az egyszer kis hazánkban Abuszurdisztán mezején, hogy az állam elnökéről a gyönyörű fogsorú Schmitt Pálról kiderült plagizálta a doktori disszertációját. Nem úgy van az, hogy efféle bulvárkacsának bedőlünk, jogállamban(mindig eltévesztem hány l, ez így jó?) élünk vagy mifene, megbízzuk vele az egyetemet, hogy vizsgálja ki az ügyet. Az egyetemi vizsgálóbizottság, mivel jórészt exTF-es tagjai vannak és SP a példaképük(hálószobájukban nyilván nem egy hiányos öltözetű Scmitt plakát is ki van téve) kihozza mint Safranek, hogy a dolgozat ugyan pálgium de az a Testnevelési Egyetem és a opponensek hibája az egész. Szeretném hogy ez világos legyen: ha valaki plagizálja a doktori disszertáció 98%-át az csalás. Ha azt mondja: nem tudott arról, hogy ezt nem szabad nem csak a doktoriját de a diplomáját is el kéne venni.

A Semmelweis Egyetem(SE), akikhez a TFet csapták, azonban már jobban ügyel a hírnevére, és megvonja a doktori fokozatot hősünktől. És itt következik az abszurd fordulat, ami miatt azt mondom valaki csípjen meg mert ez egy rémálom: Az államfő nem mond le, mert tud küzdeni. A SE rektora lemondásra kényszerül mert az egyetemének megromlott a viszonya a Nemzeti Erőforrás Minisztériumával(NEfMi).

Sokan úgy gondolják, hogy nehéz lenne SP helyett alkalmasabb köztársasági elnököt választani én úgy gondolom például ez a rektor egész jó lenne vagy [mondjuk egy vállfa].

Utoljára módosította UPi 2012.IV.16 11:38-n
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

Hozzászólások

19

Grizli 2012.IV.02 11:32

SP ( bazmeg mindig az a nyomi tinisztár jut erről az eszembe :D ) bizonyitotta, hogy egy öltönyös paraszt. A plágium ellen többek között úgy szokás közdeni, hogy nem követjük el. :)


UPi 2012.IV.02 11:37

Kaland-játék-kockázat!

382.

Arcátlanságon kaptak ország-világ előtt! Mit teszel?

  • Ha beismered a hibádat és lemondasz, kalandod itt véget ér.
  • Ha előre menekülsz, lapozz a 183. oldalra.
  • Ha struccpolitikát folytatsz, lapozz a 211. oldalra.
Mindhárom esetben vesztesz 1 tiszta alsónadrág pontot. Húzd ki a kalandlapodról!

Grizli 2012.IV.02 11:47

Most kezdtem el olvasni.. és ez a mondat az első benne:

"Felszínen úszik valami húsz éves diákcsíny..."

( Csak hogy Descantot bosszantsam... :) )

Link: http://gepnarancs.hu/2012/04/ne-mondjon-le-schmitt-pal/?fb_ref=.T3lq21JFDo4.like&fb_source=home_oneline


Grizli 2012.IV.02 11:47

Én BNC rwagálására vagyok kiváncsi amikor IRL mondja, hogy váááááááá... :)


Grizli 2012.IV.02 12:02

Eolvastam a cikket. Igen bagatelizálni akarja az ügyet. Megvallom, hogy magam felszólaltam amellett, hogy az üyget kevesebb nyilvánossággal is lehetett volna intézni (talán emrt utálom, hogy iylen emberek lehúzzák a szinvonalat), de az elejétől fogva sem gondoltam piti dolognak a lopást. Egyszerűen csak szégyenkletes a dolog és a mostani "jó" megitélésünkre ez is rádob egy lapáttal és a francba is evvel az egésszel.

DE a cikk írója elbagatelizálja. Azt mondja mindenki hibázhat. Kedves anyuka egészségügyi állapota?

Mindjárt segélyt fogunk mindenkinek küldeni aki lopott... emrt szegény csak azért lopott mert éhes volt.


Grizli 2012.IV.02 13:21

Lemondott SP.


UPi 2012.IV.02 14:04

Kár. (A Fidesz-ellenzőknek.)


UPi 2012.IV.02 14:06

Kedvenc: "240 napott töltött <strike>a villában</strike> köztársasági elnökként."


Descant 2012.IV.03 10:11

Éreztétek tegnap dél óta a nap sivataggá szárítja a földet a kutyák vonyítanak, az anyák véresre tépik hajukat:

(1) A köztársasági elnök átmeneti akadályoztatása esetén az akadályoztatás megszûnéséig vagy a köztársasági elnök megbízatásának megszûnése esetén az új köztársasági elnök hivatalba lépéséig a köztársasági elnök feladat- és hatásköreit az Országgyûlés elnöke gyakorolja.

Idézet Magyarország alaptörvényéből


Grizli 2012.IV.03 11:42

Nekem nem volt ilyen érzésem. Az a helyzet, hogy amint lehetett, igyekeztem ezt az ügyet hagyni lezárulni. Kiderült, kivizsgálták, lemondott. Ami ezután jön az egy újabb történet vagy egy nagyobb, amiben ez csak egy epizód volt.

Ha dolgozok, akkor legalább pörgetem a GDP-t, még ha igazából ez légypiszoknyi hatással sincs a nagy egészre.

Végülis mondják, hogy Kövér úr gázos eset, harapós kutya, de nem ismerem kifejezetten az előtörténetét. Mondjuk, ha gáz akkor csak gratulálni tudok annak, aki lemondatta SP-t (nem godnolkodott előre), mert a Viktor simán azt rak be a köztársasági elnöki pozicióba akit akar. Még van két éve erre legalább, aztán meg kiderül.

Végülis, miután egy igazságtalanság kiderült és a bűnös karrirjét megtörték (mondjuk mi is járna a szerzői jog ilyen szintő megsértéséért? Meg ugye csak akkor van büntetőeljárás, ha a tulajdonos feljelenti az illetőt, és tudtommal ezt nem akarja). Mi is változik?

Eltűnt az egyik bólogatós János.


Descant 2012.IV.03 23:23

Szerintem ez egy nagy győzelem, hogy lemondott és végül a rektort nem engedik lemondani, csak azért mert a helyes dolgot tette. Szerintem a rossz dolog már megtörtént a Fidesszel nevezetesen már látszik, hogy legyőzhető. Az országot nem éreztem úgy, hogy sérült volna ugyanis az álamfö lemondott, így a világ nagy részének úgy nézhet ki nincs veszve minden. Grizli gratulációját nem értem. Csak azért nem kellett volna egy csalót elviselni mert lehet rosszabb is. Hát még az is lehet, hogy jobb lesz. Én legalábbis most úgy érzem. Ha tényleg mostantól kezdve lesznek következmények akkor azzal ki tudnék egyezni.


Grizli 2012.IV.04 08:08

(Válaszképp erre)

"Ha tényleg mostantól kezdve lesznek következmények akkor azzal ki tudnék egyezni. "

Ehhez csatlakozok. :)


Ulmar 2012.IV.04 08:09

Szóval érdekes az eset. Azt feltételezném, hogy ha egy ember képvisel egy országot nemzetközi szinten, akkor ha a személye körül erős és jogos kétségek vannak, akkor jobb, ha nem ő tölti be a posztot.

Ez nem győzelem, mert egy magas szinten lévő reprezentatív személy távozása általában instabilitást okoz. Az győzelem, ha sikerül olyan környezetet teremteni egy országban, ahol az emberek nyugodtan tudnak élni és dolgozni, ahol elmondhatja a kisebbség is a véleményét, és ahol megvédik a polgárokat. Nem ahol örülünk, hogy egy "csaló" hajlandó megválni a pozíciójától.

De nem is lehet eltitkolni, mert ahogy nem bíznám egy zsebtolvajra hogy fogja már meg egy picit a pénztárcám, úgy ne tárgyaljon a környezetem lehetőségeiről akinek a motivációja megkérdőjelezhető. Egy bizonyos író munkája jut erről eszembe, ahol az idézet valami ilyesmi lehet: "A tudatlanság: Erő." Nos, igen.

Szóval ez, egy viszonylagosan működő demokráciában normális. Az is, hogy támadják a közéleti személyiségeket, és az is, hogy ha valami kiderül, pl publikusan kijelenti hogy a pártjával együtt hazudott az embereknek, akkor igenis távoznia kell. Az, hogy a jelenlegi - szerintem inkább rendeleti kormányzás semmint demokrácia - mennyire működőképes, az már egy más kérdés.


Grizli 2012.IV.04 08:46

(Válaszképp erre)

Ulmar, Te ilyenkor ébren vagy???? :D


UPi 2012.IV.20 07:22

Áder, mint köztársasági elnök? Vissza fogjuk sírni SP-t, ő legalább nem csinált semmit.


Descant 2012.V.03 09:40

Ajj, hogy a Gyurcsányiról is kiderül, hogy ő is copy general. Kik ülnek ott fent b+. Most be fog perelni dehát ez van.


UPi 2012.V.03 10:48

Szerintem a Gyurcsány most már tényleg menjen. Nem is akarom én megmondani, hogy hova, csak menjen. Gyorsan!


Descant 2012.V.03 11:33

Ugyan ilyen okoskodással mint az előző esetben Gyurcsány a jobb oldal beépített téglája. Ameddig magyaráz csak lejáratja aki mellette van. Én már akkor úgy láttam, hogy mikor megbukott mint miniszterelnök el kellett volna tűnnie a közéletből, de mégiscsak Abszurdisztánban vagyunk. Ezt együtt kell!


UPi 2012.V.03 13:46

Jó, de azt most láttuk, hogy a jobboldalnak van annyi esze, hogy egy ekkora albatroszt nem hurcolnak magukkal a nyakuk körül. A Schmidt megtette a kötelességét, a Schmidt elmehet.

A baloldalnak miért nem sikerül ugyanez a mutatvány?

Tagek: