Mega Sztár

Was haben Sie gezűrzawart?

Ez a MegaSztár(TM) kezd nagyon a bögyömbe lenni. Népbutítás ezer. Megint gratulálok magamnak, hogy TV készülék nélkül teljes életet élő humanoid lények táborát erősítem. Sajnos mégis eljut ide a lábaimhoz a szennyes folyam vize.

De hát milyen a jó műsorvezető?

a) Michael Jackson
b) Vitray Tomi
c) Surbá

elfogult voltam és a C-t választottam.

Hiányosság az iskolapadból jön, amikor tisztelt béna műsorvezető kolléga a kultúra helyett a Beus haját húzgálta. És bizony én is a csajokkal, a szerepjátékkal, meg miegyebekkel voltam elfoglalva, suli előtt és után cigizni jártunk, bombariadó idején a haveroknál pornófilmet néztünk(már 10 évesen :))) ), és nem jártam templomba még vasárnap sem, és nem tudtam sokáig, hogy a pápát eszik vagy isszák. Nem létkérdés. a kúltúra nem kell a léthez. Nem látod ? Én is élek, pedig a Cumi lassan presztizskérdést csinál abból, hogy minden alkalommal elmondja nekem, hogy a kultúra(TM) kiverte nálam a biztosítékot. (Köszönöm Cumi)

basszus! Annyi minden jó dolog van az életben: a cimborák, a nő(k) (opcionális értelemszerűen), a Tompi, meg az, hogy a MEgasztárban SMS-ben szavazhatsz!!! Hát használd ki, és ne morogj, meg csitítgasd a népet, ne megváltsd a világot. Add el a TV-d, lépj be a klubba(kedvezményes tagdíj), és ne sajnáld az embert, aki a sárban röfög, mert házszámot tévesztett. Mindenki a maga cseresznyéjének a pogácsa, és akinek nem tetszik a pofája, abba jogod van tortát nyomni (ugye Billy ;) )

Grizli(TM)


Lásd még: VilágDicsősége NóTévé
Tagek: