Törölt Oldal

Miért törölték ki ezt az oldalt?

Ha egy oldal a "TöröltOldal" szóval kezdődik, az azt jelenti, hogy valaki törlésre javasolta, és idővel csakugyan el fog tűnni. (Konkrétan, ha egy ilyen oldalt két hete nem változtattak, akkor a rendszer szépen újrahasznosítja a bitjeit, az oldal pedig távozik az örök wikimezőkre.)

Azokat az oldalakat töröljük, amik nem felelnek meg az ApocalypseKÖZÖS témáinak ("az Élet, az Univerzum, meg Minden"). Nehéz ilyen témát felvetni, úgyhogy valószínűleg az az oldal, amit törlünk eleve üres, értelmetlen, vagy láthatóan csak kiváncsi kisérletezés eredménye. (Igen, tényleg létre tudsz hozni oldalakat Te is. Lásd a SegítségKezdőknek oldalt.)

Ha te hoztad létre az oldalt, gratulálunk: a kisérleted sikeres volt. Isten hozott az ApocalypseKÖZÖS folyamatosan változó világában. Az oldaladat nem azért töröltük, mert nem szeretünk, vagy bántani akarunk. Ha kisérletezni szeretnél, ajánlom rá a következő oldalt: http://www.usemod.com/cgi-bin/wiki.pl?SandBox

Ha az oldal tévedésből lett megjelölve, akkor bátran töröld ki az elejéről a TöröltOldal szót. Esetleg nem ártana valami további magyarázattal kiegészíteni az oldalt, nehogy valaki neadjisten ismét törlendő oldalnak nézze.

Remélem sikerült összefoglalni mindent, és boldog vagy. Ha nem vagy boldog, akkor tégy valamit a boldogságodért. Például csinálj egy jó oldalt. Garantált instant karma!


Jelenleg a következő oldalakat jelöltük törlésre:
:DarwinDíj
KülsőKényszer
NarancsHéj
NarancsLovagRend
.... SimonTamBlog/2006-05-07
.... Szavazás/23
.... Szavazás/97
.... Szavazás/98
TöröltOldal

A Világ Legelső Wikijén is található egy hasonló oldal, kiváncsiak számára: http://c2.com/cgi/wiki?DeletedButWelcomeToWiki
AdminisztrációTéma
Tagek: