UpiPang Blog

2007-01

2007.I.01

Elértük a kerek verziószámot

És íme: elkészült a nagy mű, vagyis a Pang Zero 1.0-s változata. JEEEEEEE!

Hogy miért lett ez 1.0? Mert belekerült a Challenge Mode (ez egy új játék fajta az eddigi pánik mód mellé), sikerült az összes eddigi lopott grafikát lecserélni, és mert ma van január elseje. A karácsonyi dekorációk lekerültek a játékról de sebaj: lesz még karácsony idén is.

Ami a Challenge Mode-ot illeti: ez egy olyan játék, amikor először jön négy kis csoffadt labda az első szinten. Utána, ha ezeket legyőzted, jön három kevésbé csoffadt labda. Aztán még több, még nagyobb labdák, egyre nehezebb elrendeződésben... Vajon meddig bírod a kihívást?

Letölthető a szokásos helyről: PangZero:Pang_Zero

Tagek:
 
Utoljára módosította UPi 2007.I.03 06:07-n; 0 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.

2007.I.05

Kalandok a PayPal világában

A világ immáron tele van olyan emberekkel, akik gyakorlatilag megállás nélkül PangZero:Pang_Zero-val játszanak. A sourceforge.net statisztikái szerint eddig az összes verziót 13823 ember töltötte le, és ebben nincsenek benne azok, akik valahonnan máshonnan nyúlták a Pang Zerojukat. Szóval, a Pang Zero világszám, akárhogy is nézem.

Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha ezek az emberek nekem, a Pang Zero által okozott eufória köde által tudatilag módosultan, adnának pénzt. Nyilván mind szeretne, csak jelenleg nem tudják, hogyan is kell. Csak meg kell nekik mutatni ezt, és máris mindegyik ad. Mondjuk 10 eurót, de számoljunk csak öttel, mert szerény ember vagyok. 13823 pang zero, darabonként 5 euróval számolva, az máris 69.115€. Ez mádzsár nemzeti pengőben úgy is nevezhető, hogy kábéösszesen 17.611.193 Forint és 15 fillér. Mai középárfolyammal számolva.

Ennek örömére a paypal.com-os régi regisztrációmat felizzítva csináltam egy csomó gombot, amivel a Pang Zero weboldalán járók játszi könnyedséggel adhatnak nekem 5, 10 vagy 20 eurót.

Most éppen kiváncsian és türelmetlenül várom a gazdagság elsöprő hullámát.

Tagek:
 
Utoljára módosította UPi 2007.I.05 13:38-n; 7 hozzászólás
Bejegyzés módosítása | PermaLink
Szavazás letiltva.