ŰRISTEN!!! EGY PÓK VOLT A KÁVÉFŐZŐMBEN!!!!!!!!!
Utoljára módosította SAdam 2010.I.04 10:09-n
PermaLink
100%

Hozzászólások

4

SAdam 2010.I.04 10:13

De most komolyan... Kimegyek a konyhába, azt mondom, legyen reggeli, utána azt mondom, oké, most a végére inni kell egy kávét. Fogom, beteszem az egyszemélyes fejet, megnyomom a gombot, várok, egyszer csak elkezd jönni az ismerős hang, oké, megnyomom a másik gombot, oké, most folyik a kávé a csészébe, szép gyönyörő, fekete presszókávé. Egyszer csak látom, hogy valami mozog a gőzkinyomó cső környékén. Odanézek. HÁT NEM EGY K*RVA NAGY PÓK MÁSZIK ÉPPEN ELŐ A GŐZNYOMÓCSŐBŐL???!!! Oké, egyrészt, mégis hogy a francba sikerült bemásznia oda, effektíve a gép belsejébe, másrészt MI A FRANCOT KERES EGY PÓK A KÁVÉFŐZŐMBE ÉS NEM TAKARODIK EL ONNAN A FRANCBA???!!!

Hát én igazán állatbarát vagyok, ha bogarat vagy egyéb állatot találok a lakásban, nem ölöm meg, hanem kidobom az ablakon, még a poloskákat is, ha olyan van, de ennek most meg kellett halnia. Hiába, a kaja, az szent...


UPi 2010.I.04 10:22

Nem is a kaja az, ami szent, mert azt a többi rohadt ízeltlábú is megnassolja, de a KÁVÉ!!!


Descant 2010.I.04 13:36

És mond csak $addam bal vagy jobb kézzel csaptad le a pókot? Gyorsan kivérzett vagy megkínoztad mert meg akatad tudni tőle, hogy egy nagyobb összeesküvés részese, és azok a korábbi bogarak akiket jószándékúan kitettél az ablakon csak a felderítési és elkészítési munkálatokat végezték el ehhez az akcióhoz...ÚGYSEM KAPTOK EL ÉLVE G#CI PÓKOK! MERT RAJTATOK TARTOM ÉN A SZEMEM!!! HÁ! HÁHÁ!!


Grizli 2010.I.06 10:58

Tiszta Starship Troopers. :)

Tagek: