A kockafejeknek túl művészi vagyok.

A művészeknek túl kockafej vagyok.

Programozónak oké lennék, ha rendesen bírnám az alkoholt, és nem lennék túl "furcsa" és kiszámíthatatlan...

A "primitíveknek" túl "entellektüel" vagyok...

Az "okosoknak" túl "primitív" vagyok...

...

...

...

Valahogy előbb-utóbb mindenki eljut oda, hogy "'más" vagyok. Most akkor vagy annyira gáz vagyok, hogy senki (még a barátnő(i)m sem) akarnak közösséget vállalni velem, vagy egyszerűen csak fasz vagyok. Most már igazán nem tudom...

Minden esetre, megtaláltam a megoldást: egyszerűen IstenCsászár vagyok. Akár tetszik, akár nem.

Ez, jelenlegi ismereteim szerint (félredobva minden velem született naivitásom és idealizmusom) két dolgot jelenthet: vagy bekerülök abba a képzeletbeli Pantheonba, ahová Stockhausen, Feldman, Mahler, Webern, Bach, Wagner (főleg Wagner – na nem azért, mert jobb volt a felsoroltaknál, hanem, mert beképzeltebb), Beethoven, Haynd, Mozart, Palestrina és még sokan mások tartoznak, vagy egy konténerben fogom végezni valami külvárosban.

Ami minden esetre biztosnak látszik: mivel egyetlen kaszt sem hajlandó befogadni soraiba, muszáj leszek megalkotni a magam morális, esztétikai stb. szabályait, amik rám, és kizárólag csak rám vonatkoznak. Egyszerűen nincs királyi út. Vagy utat török magamnak saját magamhoz, és ignorálok mindent és mindenkit, aki bármiben eltérít ettől, vagy sosem fogom sikerre vinni egyetlen ügyemet sem.

Sajnálom...

Utoljára módosította SAdam 2010.XII.11 04:31-n
PermaLink

Hozzászólások

1

Grizli 2010.XII.12 22:06

Azt tudod, hogy magadat Istencsászérnak nevezni az heresy :) Aztán majd rimánkodhatsz, hogy a politikai tiszt barátságosan vállon veregessen. :)

Komolyan szóva, remélem mostnara már kipihented magadat. Most azon gondolkodom, hogy a low level formatnak mi az emberi megfelelője.

Érdekes egyébként. Idősebbekkel beszélgetve egyre azt hallom, hogy mire mi idejutottunk ez a világ velünk együtt el lett baszva. Pedig egyszerűen csak paradigmaváltásra van szükségünk. A családok már nem védenek minket úgy mint elődeinket, erkölcseink nem zárnak kordon mögé, méltóságot nem sokan kapunk örökül atyánktól. DE ugye minél nagyobb a harc, annál nagyobb dicsőség győzni. :)

Ha elbuksz Sis, az alkoholisták között mindig lesz helyed. DE inkább ne bukj el légyszives. Ennél jobb vagy. Meg mostanra már józanabb.

Tagek:
 

ApocalypseKÖZÖS | FrissVáltozások | TémaKatalógus | Index | Térkép | Random Page
Belépés | Regisztrálok
Ez az oldal nem változtatható | Régebbi változatok | Hivatkozásai | Add a kedvenceimhez
Utoljára módosította SAdam 2010.XII.11 04:31-n